Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 25, 2018

Att lova runt men hålla tunt är inte populärt ... men att _lova_ är faktiskt rätt bra - det visar forskning. Petra och Lena pratar om alltifrån nyårslöften till hur du formulerar effektiva förändringsmål, både i ditt beteende och på organisationsnivå. 


Dec 5, 2018

Den bästa julen ... är det den med de dyraste klapparna och flest sillinläggningar? Kanske inte. Vi tror att det är en tid då du har någon att ha det bra med. Och för att du ska kunna ha det bra - då kan du inte vara stressad. Lyssna på Petra och Lenas poddavsnitt om tidshantering i jultider!!


Nov 30, 2018

Varför är de morgonpigga alltid hjältar? När är du mest produktiv? När är du mest kreativ? Har morgonstund verkligen guld i mund? Lena och Petra storstädar i olika föreställningar om dagens första timmar.


Nov 21, 2018

Oavsett om du är småbarnsförälder eller investerar mycket tid och energi i ditt arbete - du behöver tid för dig själv. Lena och Petra pratar om varför egentid är viktig, när den inträffar och hur den kan se ut.


Oct 26, 2018

Skärmtid har blivit ett omdebatterat fenomen. Att sitta framför en skärm, dator eller mobil, är såklart en del av vardagen idag. Men finns det risker? Hur ska vi tänka och vad ska vi säga till våra barn?